widget reserveren website

Reserveer widget invoegen op eigen website.

Dit kan doormiddelen van een code toevoegen op de plaats waar je de widget wilt zien.

Plaats onderstaande code op je website en vervang "hieruwdomeinnaam" door uw eigen domeinnaam.

<iframe src='https://hieruwdomeinnaam/index.php?option=com_nobossajax&module-id=106&load-head=1' frameborder='0' scrolling='no' onload='this.style.height=(this.contentWindow.document.body.scrollHeight)+"px";' style='width: 100%;' ></iframe>

reserveren

• reserveren, widget