Webshop Design

Een professionele website of webshop laten maken

Door een professionele website of webshop te laten maken zet u op effectieve wijze uw idee, project of onderneming op de kaart. Het kan ook voorkomen dat uw huidige website een flinke opfrisbeurt nodig heeft. In beide gevallen kunt u uw website laten maken door UH-Online. Uw website wordt gebouwd op basis van uw wensen en ideeën, welke worden uitgewerkt in een op maat gemaakt webdesign. Zelfs in een webshop komen uw boodschap, identiteit en huisstijl optimaal tot hun recht.

Een professionele website laten maken is een website op maat laten maken. Kom bezoekers tegemoet door een toegankelijk en professioneel webdesign.

Elke website die UH-Online, is geheel responsive. Dit betekent dat het design van uw website zich op dynamische wijze aanpast aan elk mogelijk mediaformaat. Op deze manier verschijnt uw online visitekaartje altijd perfect in beeld, ongeacht of het op pc, laptop of tablet wordt bekeken. Direct een professionele, responsive website laten maken? Neem contact op met één van onze professionals voor een vrijblijvend gesprek!

Project met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide online timetable in uw account, waarin alle onderdelen, stappen en vooruitgang in staan, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Wij leveren een aantal concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens een aantal aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een cms cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien. Wij blijven uw website op technisch vlak onderhouden en lossen evt problemen op.

Zelf beheren

Iedere website van UH-Online is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in een CMS. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. UH-Online zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. UH-Online produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

CMS

SSL

Domeinnaam

Onderhoud

Debian

Fedora

Responsive Webdesign

Wij spreken de taal van de ondernemer. Onze webdesigners hebben dan ook het doel van de website als uitgangspunt voor vormgeving en techniek. Dat wil zeggen geen onnodige toeters en bellen maar een functioneel website ontwerp dat er goed uitziet. Een website die gevonden wordt en snel werkt. Er wordt gewerkt binnen de richtlijnen van uw huisstijl.

Mobiel Vriendelijk

Ook op een smartphone of tablet goed te lezen en te gebruiken. Een absolute must in dit tijdperk.

Tablet Vriendelijk

Dankzij responsive webdesign kan de layout en de typografie van de website zich aanpassen.

Retina Images

De manier waarop een retina-display alles scherper laat zien heeft dus te maken met de zogeheten pixel density (dichtheid van pixels).

CMS

Een website met een Content Management Systeem (CMS) zijn aanpassingen in tekst en foto’s eenvoudig door uzelf doorgevoerd kunnen worden.

.nl€6.30

.com€8.40

.be€8.40

.eu€7.50

Mogelijkheden

UH-Online heeft vakkundige webdesigners in dienst wie u kunt inschakelen voor het ontwerpen van een professionele website. Hierbij zijn er een aantal zaken die belangrijk zijn om in acht te nemen. Het moet er goed uitziet, zowel visueel als stilistisch, maar ook moet het te onderscheiden vallen tussen de rest van de website's.