SSL Certificaten

Hoger in Google met een SSL-certificaat

Google geeft aan een voorkeur te hebben voor HTTPS sites, oftewel websites welke middels een SSL certificaat beveiligd zijn. Welk ‘gewicht’ er aan deze ranking wordt gegeven is helaas niet bekend, maar wel dat het van invloed is op uw indexatie. Uw vindbaarheid zal dus positief beïnvloed worden door het plaatsen van een SSL certificaat.

Vertrouwd gevoel

Mensen schrikken ervan dat hun gegevens tijdens het surfen worden opgeslagen. Met een SSL-certificaat zorg je wel direct voor een vertrouwd en veilig gevoel bij je bezoekers. Met ‘https’ en het groene slotje in de adresbalk straalt je website veiligheid uit. Bezoekers weten dan zeker dat jij hier ook om geeft.

Data encryptie

Met een SSL-certificaat wordt de data ge-encrypt, oftewel versleuteld. De browser pakt het setje data in, en alleen de ontvangende server heeft de sleutel van dit pakketje data. Zo weet je dus zeker dat niemand jouw gevoelige informatie in handen krijgt.

Beter vindbaar in Google

Vanaf 7 augustus 2014 heeft Google besloten dat websites met een https-verbinding hoger in de zoekresultaten komen te staan. Dus zelfs zonder technische of tekstuele verbeteringen of SEO-optimalisatie, draagt een SSL-certificaat al bij aan je vindbaarheid in Google.

SSL Certificaat

Een SSL Certificaat versleutelt dataverkeer tussen browser en server zodat vertrouwelijke gegevens niet kunnen worden onderschept. Bekijk hier welk certificaat je nodig hebt.

Uitgebreide validatie Vanaf € 121,95 per jaar Meer Info
Organisatie validatie Vanaf € 59,95 per jaar Meer Info
Domein validatie € 14,95 per jaar Bestel Nu

Uw bedrijfsnaam in het groen

Uitgebreide validatie-certificaten zorgen ervoor dat uw bedrijfsnaam prominent groen wordt weergegeven in de adresbalk, zodat uw klanten vertrouwen hebben.

Standaard Domein Validatie

Cybercriminaliteit is er al sinds het ontstaan van het internet, maar cybercriminelen worden steeds inventiever. Niet langer richten zij enkel hun pijlen op grote ondernemingen en bedrijven, maar is ook uw website vatbaar voor kwaadwillenden. Het https protocol garandeert een veilige verbinding tussen u en uw bezoekers, maar kent meer voordelen zoals een veilige uitstraling voor uw bezoekers.

58.25

Per Jaar

QuickSSL Premium

Verzekerde waarde $ 100.000

Versleuteling 40/256 bits

Subdomein 1

Gratis Installatie

48.50

Per Jaar

SSL 123

Verzekerde waarde $ 100.000

Versleuteling 40/256 bits

Subdomein 1

Gratis Installatie

14.95

Per Jaar

Positive SSL

Verzekerde waarde $ 10.000

Versleuteling 128/256 bits

Subdomein 1

Gratis Installatie

14.95

Per Jaar

EssentialSSL

Verzekerde waarde $ 10.000

Versleuteling 40/256 bits

Subdomein 1

Gratis Installatie

Meest Gestelde Vragen

Om u te helpen hebben we een lijst samengesteld met onze meest gestelde vragen met betrekking op SSL certificaten.
Bij meer FAQ vindt u nog meer vragen en antwoorden met betrekking op SSL certificaten.

Als u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden of als u meer informatie wilt, neemt u dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Verstuur een ticket Meer FAQ
Om een beveiligde verbinding plaats te laten vinden heb je een ssl-certificaat nodig. Zo’n certificaat bevat onder meer gegevens over de uitgevende instantie, de certificaathouder, het domein, de geldigheidsduur en het land waarin de certificaten zijn uitgegeven. Een SSL-certificaat bestaat altijd uit een public- en een private key die nodig zijn om het bericht versleuteld te versturen en weer in een leesbare tekst om te zetten.
Ja, de kans is groot dat ook jouw website een SSL-certificaat nodig heeft. In veel gevallen is een SSL-certificaat verplicht. Sinds de nieuwe privacywet de AVG, is het verplicht voor websites die persoonsgegevens verwerken om een SSL-certificaat te hebben op de website. Heb jij bijvoorbeeld een contactformulier op de website, dan is een SSL-certificaat ook voor jouw website verplicht. Ook gaat Google Chrome vanaf juli 2018 alle websites zonder certificaat als onveilig weergeven.
Er zijn veel verschillende redenen waarom een SSL-certificaat belangrijk is. Beveiliging van data is natuurlijk de belangrijkste reden, maar het is ook goed voor de positie in Google. Als je werkt met contactformulieren of op andere manieren persoonsgegevens verwerkt, is het zelfs verplicht.
Ja, dit doen wij graag en gratis voor u. Het enige wat u moet doen is dit aangeven bij de bestelling van een SSL certificaat.